DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za  5.april: Evo kome ce danas biti SLOMLJENO SRCE!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 5.april: Evo kome ce danas biti SLOMLJENO SRCE!

2. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Krajnje je vreme da otvorite oci  i da  shvatite koliko zapravo zapostavljate  vaseg partnera.On cini sve da veza  medju vama bude  cvrsta i puna ljubavi ali su vama u poslednje vreme svi drugi preci od njega  i cak ste poceli da izbegavate vase susrete,a samo vi znate da li je sve to slucajno kao sto  tvrdite.

 

BIK

Nema danas promena na vasem emotivnom planu,ali je moguce da ce biti problema kada je stanje na radnom mestu u pitanju tako da vrlo verovatno necete ni imati vremena da budete opeterecni ljubavlju pokusavajuci da sredite radne zadatke.

 

BLIZANCI

Prolazite kroz tezak period i vi ni sami niste svesni koliko vam znaci cinjenica da pored sebe imate osobu koja vas toliko voli da je zbog vas spremna na sve i ciju nesebicnu podrsku imate.Pokusajte da joj uzvratite na pravi nacin,ona ce to itekako umeti da ceni.

 

RAK

Dragi Rakovi,vi najbolje znate da niste zadovoljni vasim  trenutnim emotivnim statusom ali nista posebno ne radite da to promenite.Mnogi pripadnici ovog  znaka ce se danas osecati usamljeno i tuzno,ali  ipak nece uraiditi nista povodom toga.

 

LAV

Svesni ste toga da  ima jedna osoba u vasoj neposrednoj blizini kojoj je iskreno stalo do vas ali se ne trudite previse da joj date i najmanji razlog da  vam pridje i ucini prvi korak. Imajte na  umu da propustate veliku stvar.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3