DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za  31.mart: Ovom znaku ZVEZDE danas salju SUDBINSKU osobu –  vreme je za PRAVU LJUBAV!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31.mart: Ovom znaku ZVEZDE danas salju SUDBINSKU osobu – vreme je za PRAVU LJUBAV!

29. März 2018 Aus Von Luca

OVAN

Danas cete se osecati tuzno i nostalgicno i delovace vam da je vreme vase srece proslo sto zapravo je daleko od istine.Ali razlog svega ovog je to sto ste vi umorni i sto te u dubini duse veoma usamljeni.

 

 

BIK

Werbung

Morate da obavite vazan razgovor sa vasim partnerom,i da mu kazete sta  je ono sto vam danas smeta.

To je jedini moguci nacin  da resite sve vase probleme i da ne stvorite nove pri tome

 

BLIZANCI

 

Dan pred vama ce biti ispunjen nervozom, tj problemima u ljubavi.Naime, razlog za to ce biti vasi razliciti ciljevi kojim stremite u vezi.Najbolje bi bilo da pokusate da pronadjete odredjeni kompromis.

 

RAK

Pred vama je veoma neobican dan.Bice tu svega,lepih ali i onih ne bas tako lepih trenutaka. Najpre cete se na neki nacin sukobiti sa partnerom oko odredjene stvari koja je bitna za vasu vezu, a posle toga ce se situacija smiriti i ostatak dana cete provesti u miru.Dakle budite spremni na kompromis.

 

LAV

Vi danas uopste necete biti spremni na iskazivanje ljubavi i paznje partneru.Imate poslovnih problema, koji nemaju dodirnih tacaka sa vasom vezom, i vase misli ce biti na drugom mestu.Nemojte da vam se to stalno dogadja.

 

DEVICA

Ako ste slobodni, dajte sebi malo oduska i izadjite negde da se provedete.Zvezde vam porucuju da mozete biti srecni samo ako se malo vise potrudite.Obratite paznju na jednu osobu koja i nema bas iskrene namere prema vama.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3