DNEVNI LJUBAVNI   HOROSKOP ZA 27.APRIL:OVAJ znak mora prestati BITI SEBICAN i shvatiti da je LJUBAV KOMPROMIS!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 27.APRIL:OVAJ znak mora prestati BITI SEBICAN i shvatiti da je LJUBAV KOMPROMIS!

24. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Vi cete danas biti primorani da donesete vaznu odluku koja se tice buducnosti vase veze i  nema potrebe da pokusavate da to izbegnete jer je nemoguce.Morate se konacno odluciti i konacno shvatiti sta zelite,ili koga zelite.

 

BIK

Vama je sloboda trenutno najbolji moguci izbor jer tako niko ne moze da se   igra sa vasim srcem i tako niko nema priliku da vas povredi,ali ljudi oko vas koji vas iskreno vole se pocinju brinuti zato sto ste vi sami i slobodni  vec duzi period.

 

BLIZANAC

Vama ne  treba niko da kaze da je osobi sa kojom ste do vas stalo ali imate odredjene probleme  sa  tim da sebi dokazete  to isto.Jer ste previse uplaseni  zbog nekih  starih  ljubavi da ce vam srce biti slomljeno da ma sta vas sadasnji partner uradio vi ne mozete da mu verujete.

 

RAK

Imate odnos pun poverenja i postovanja sa osobom sa kojom ste i konacno nakon dugo vremena mozete da kazete da ste srecni i da ste uspeli da pronadjete nekog ko vas voli i razume.Sada vam samo ostaje da se potrudite da tu osobu usrecite jer ona vas vec jeste.

 

LAV

Nista nije kako ste vi zamisljali i veoma vam je krivo, ali morate da shvatite da je ljubav kompromis i da je zapravo neophodno da  u vezi slusate i zelje partnera  a ne samo da radite kako vama odgovara.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2