DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26.mart: Jedan znak danas mora da se BORI za SVOJU LJUBAV!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 26.mart: Jedan znak danas mora da se BORI za SVOJU LJUBAV!

24. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Morate da sednete sa svojim partnerom i da mu kazete  sta je ono sto vas muci jer je to jedini nacin da  resite problem koji svakako da postoji medju vama. Evidentno je da ni vi ni on niste srecni onako kako  bi ste zeleli da  budete.

 

 

BIK

 

Umesto da se potrudite da resite sve vase probleme vi ste poceli da se ponasate kao da njih i nema.Ponasate se kao dete  umesto da resite sve sto vas muci i da pocnete da se borite za osmeh na vasem licu.

 

BLIZANCI

Ovo je povoljan dan za resavanje svih emotivnih dilema  koje definitivno imate,pa cak i za rastanak,ako vec  shvatate da veza u kojoj ste ne moze da vam pruzi ono sto zelite i sto vam je potrebno.

 

RAK

Slobodni RAKOVI bi danas mogli da se zaljube i ovo je vise nego dobra prilika da se desi jedna lepa ljubavna romansa koja ruku na srce nece biti fatalna ni vecna ali vas moze  barem na kratko usreciti.

 

LAV

Nemojte propustati sansu da budete srecni bar na kratko,Jedna osoba ce danas   pokusati da osvoji vae srce i pre nego sto je odbijete uzmite u obzir da bi ste kraj nje mogli pronaci srecu koja vam   itekako  nedostaje.

 

DEVICA

Mnogo toga vam je na dusi ali  je cinjenica da postoji jedna osoba kraj koje bi ste bili veoma srecni a koja je daleko od vas.Ta ljubav da daljinu bi vas danas mogla boleti vise nego inace jer ste zeljni ljubavi i paznje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3