DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. MART: Dan za ROMANTIKU,NEZNOST i POLJUPCE!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. MART: Dan za ROMANTIKU,NEZNOST i POLJUPCE!

20. März 2018 Aus Von Luca

OVAN

 

Partner pocinje da misli da ste vi  sudjeni jedno drugom i samim tim pravi velike planove za vasu buducnost.Ako ne osecate isto sto i on morate na vreme da mu to saopstite jer je sigurno da ce mu to slomiti srce.

 

BIK

Za razliku od vaseg partnera vi znate sta je ono sto zelite i sta je ono do cega vam je stalo,a on je trenutno u konfuznoj situaciji i nista mu ne odgovara.Nemojte da  ga pritiskate vec mu dajte dovoljno vremena da razmisli i da shvati sta zeli.

 

BLIZANCI

Divan dan za romanticne sastanke,tako da,ako imate partnera ovaj dan iskoristite za romantiku,poljupce i neznosti.Slobodnim Blizancima ce prijati setnja ili izlazak sa prijateljima.

 

RAK

Danas vas nece pratiti sreca na ljubavnom planu i pomirite se sa tim.Priustite sebi neki odmor,  gledajte film, uradite sta god vam prija,ali nemojte  ocekivati cudo na ljubavnom planu jer danas nije vas srecan dan.Vec sutra ce sve biti bolje.

 

LAV

Iako partner pokusava da vas iznervira,vi se ne potresate previse jer ste svesni da je on samo ljubomoran i da se zato tako ponasa pa vam je na neki nacin i drago jer ste konacno shvatili da ste voljeni vise nego sto ste mogli i da zamislite i da pretpostavite.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3