DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23.februar:Ribe ce danas nekome SLOMITI SRCE!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23.februar:Ribe ce danas nekome SLOMITI SRCE!

21. Februara 2018 Off By Luca

OVAN

 

Ovo bi mogao biti dan promena kada ste vi u pitanju.Vas ljubavni zivot je u poslednje vreme priliicno konfuzan  tako da cete jedva docekati da dodje do nekih lepsih  trenutaka koji ce vam nakon mnogo patnje i suza stvoriti osmeh na licu jer ste to i zasluzili.

 

BIK

Za Bikove su danas zvezde spremile  jedan zanimljiv susret,tako da bi vece itekako moglo biti zanimljivo kada su u pitanju predstavnici ovih znakova.Dakle nemojte tek tako dizati ruke od ljubavi jer se najlepse stvari dese onda kada ih najmanje ocekujemo i namanje se nadamo.

 

BLIZANCI

Usled svih obaveza koje imate ovih dana vi ste na odredjeni nacin prisiljeni da zapostavite partnera ali i vas celokupan ljubavni zivot.Sad za sad vam partner sve to prasta i razume vas,ali imajte na umu da ovo nece trajati vecno.

 

RAK

Iako ste vi jedna iskrena osoba moze se reci  da u zadnje vreme na odredjeni nacin lazete partnera.Moguce je da mu samo niste rekli pravu istinu koja se tice vasih emocija prema njemu a to je zapravo i najveci problem koji vuce sve sta ostale probleme.Shvatite da je istina bila i ostala najbolje resenje.

 

LAV

Lavovi nemojte danas ulaziti u rasprave sa vasom voljenom osobom jer bi ste mogli izvuci deblji kraj.Jednostavno ste vi krivi za svaku vasu svadju jer u zadnje vreme ne znate sta zelite.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3