DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22.APRIL: Ovnovima dan za FLERT,Bikovima za POMIRENJE…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22.APRIL: Ovnovima dan za FLERT,Bikovima za POMIRENJE…

19. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Ovo je povoljan dan za flert,za ulazak u vezu za koju  unapred znate da ce biti samo dobra i zanimljiva zabava ali nikako za ulazak u nesto za sta vi smatrate da bi moglo trajati vecno.To je zapravo totalno pogresno i nemojte  ni misliti na to.

 

BIK

Za razliku od Ovnova kojima ovaj dan nije stvoren za ljubav,kada ste vi u pitanju ovaj dan bi mogao  biti vise nego savrsen za pomirenje sa osobom do koje vam je stalo.Ma koliko veliki razlog  vase svadje bio ocigledno je da medju vama postoje jake i snazne emocije i da jedno drugom jako falite.

 

BLIZANCI

Ako ste slobodni danasnji dan nikako nemojte provesti u kuci ako zelite da se to promeni i posetite neka mesta na kojima uvek  bude puno ljudi.Jasno je kao dan da ce vam to itekako prijati i da ce doneti neke nove momente u vas zivot.

 

RAK

Moguce je da cete danas uci  u raspravu sa vasim partnerom zato sto on ne razume da je vama potrebno da  imate svoj zivot i prijatelje jer on zahteva i zeli da uvek  budete samo s njim i pored njega sto  je za vas isto kao da vam  neko krade vazduh.

 

 

LAV

Veza u kojoj se nalazite pocinje da vas gusi.Sa vasim partnerom nemate dodirnih tacaka i pocinjete da se pitate kako je uopste moguce da ste ga ikada pozeleli za sebe kamoli usli u romansu sa njim.Vreme je za promene.

 

DEVICA

Pocinjete da mislite da ste konacno pronasli pravu osobu koja moze da vam pruzi sve o cemu ste ikada mastali ali se plasite da joj se prepustite zato sto ste  u proslosti jako patili.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3