DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21.mart: OVAJ znak ce danas PATITI zbog BIVSE LJUBAVI!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 21.mart: OVAJ znak ce danas PATITI zbog BIVSE LJUBAVI!

19. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Ne obracajte paznju na osobe koje danas pokusavaju da vam uniste vezu koja je skladna i u kojoj ste relativno srecni vise nego ikada do sada.Sve su to samo price osoba koje su ljubomorne na vas i na vasu srecu i nista drugo.

 

BIK

Morate da shvatite da ljubav nije sve sto mislte i da je mnogo bolje da budete sami nego sa pogresnom osobom iako vas u poslednje vreme svi prosto  ubijaju pricama da je doslo  vreme da  budete srecni.

 

BLIZANCI

 

Vas partner od vas ocekuje ono sto ne mozete da mu pruzite ali se vi ne usudjujete da mu kazete da ipak ocekuje od vas ono sto je nemoguce jer vas  je strah toga da ce se  naljutiti na vas.

 

RAK

Odnos vas i vaseg partera  dugo nije bio bolji pa je cinjenica da ste srecni i zadovoljni pored njega i da vam upravo ta  ljubav daje snagu da izdrzite sve sto vam se desava  i sve vase probleme koje svakako da imate.

 

LAV

Srecni ste i imate potrebu da ceo svet to vidi i da ceo svet za vasu srecu sazna buduci da konacno kraj sebe imate osobu koja ume i moze da vas razume i koja sve cini samo da vidi osmeh na vasem licu.

 

DEVICA

Istina je da niste bas bili najiskreniji prema vasem partneru i doslo je vreme da to on sazna i nemojte da se iznenadite ako za sva vremena izgubi poverenje u vas jer treba da imate na umu cinjenicu da   bi ste i vi isto reagovali.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2 3