DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21.APRIL:Jarcevi,  neko vas LUDO VOLI, krajnje je vreme da to shvatite!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21.APRIL:Jarcevi, neko vas LUDO VOLI, krajnje je vreme da to shvatite!

18. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

VI ste danas shvatili da je sve lakse u dvoje i da je sve lepse kada imate sa nekim to da podelite,tako da ste reseni da danasnji dan provedete sa onima koje volite.Ako imate partnera svakako je da cete mu se danas posvetiti,a ako ne onda su tu prijatelji.

 

BIK

Veoma lep i prijatan dan za vas,dragi Bikovi.

Dobro bi bilo kada bi ste mogli da  odlozite neke svoje poslovne obaveze i da se posvetite osobi sa kojom ste.I njoj i vama je itekako potrebno malo romantike.

 

BLIZANCI

Nemojte da odlazete sastanak sa vasim partnerom zato sto znate da ce na njemu  biti prisutne teske teme.Ako problem postoji on mora da se resi i necete nista dobiti time sto cete pokusavati  da ga sakrijete pod tepih.Ne  budite kukavica

 

RAK

Veoma ce vam tesko pasti sto cete danas morati da odbijete udvaranje necije osobe koja ce vam priznati koliko joj je stalo do vas,ali sve i da ste sami,vase srce je zauzeto i  bolje vam je da  budete sami nego sa osobom koja voli vas ali ne i vi nju.

 

LAV

Danas ce vam se u resavanju jednog problema pridruziti voljena osoba i vi cete biti veoma srecni sto znate da u njoj imate i ljubav i prijatelja i sve ono sto vam je ikada potrebno bilo,To se zove snaga prave ljubavi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3