DNEVNI  LJUBAVNI  HOROSKOP ZA 20.APRIL:FANTASTICAN ljubavni susret…A nekome RASKID…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20.APRIL:FANTASTICAN ljubavni susret…A nekome RASKID…

17. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

VI trenutno imate toliko problema u zivotu koji se ne ticu ljubavi tako da vam emocije uopste i ne padaju na pamet.Na vasu veliku srecu imate partnera koji sve to razume i koji strpljivo ceka da vi nadjete vremena za njega jer zna da vam je stalo.

 

BIK

Umesto sto toliko razmisljate o jednoj osobi iz vase proslosti zasto vec jednom ne skupite hrabrost,ne pozovete je i ne kazete joj sve sto vam je na srcu i dusi?Istina je da postoji mogucnost da vas ona odbije ali bar cete znati na cemu ste.

 

BLIZANCI

Vama danas sledi jedan lep susret sa osobom rodjenom u znaku Raka.Vasi se karakteri prepoznaju i sledi vam pregrst lepih  trenutaka,a ako je vas partner rodjen u ovom znaku onda se spremite za uzivanje.

 

RAK

Mnogo toga danas imate na umu jer jedan Jarac toliko privlaci vasu paznju da vi prosto ne mozete da mu odolite i imatre potrebu da mu danas jasno i glasno kazete da vam je stao do njega  i mi vam u tome zelimo mnogo srece.

 

LAV

Jedna Devica pokusava da osvoji vase srce ali samo zato sto ne zna da je vase srce odavno osvojeno i da vi oko njega imate kapiju i zastitni zid u koji pustate samo jednog Raka koji nikako da shvati koliko vam je do njega stalo.

 

DEVICA

Razmislite o tome da prihvatite poziv za izlazak od jedne osobe koja u poslednje  vreme sve  vise pokusava da vas osvoji.Niko vam ne prica da   udjete u vezu sa njom vec da joj date sansu da vam dokaze neke stvari.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3