DNEVNI LJUBAVNI  HOROSKOP ZA 19.APRIL:Ribe, danas SLUSAJTE SVOJE SRCE jer ce vas odvesti na PUT KA SRECI!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19.APRIL:Ribe, danas SLUSAJTE SVOJE SRCE jer ce vas odvesti na PUT KA SRECI!

16. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Za razliku od vaseg partnera vi ste vise nego sigurni u svoja osecanja i u to da cete sa njim provesti ostatak svog zivota,ali sta cete da radite ako shvatite da njemu ipak nije stalo do vas kao sto vi mislite i kada vam slomi srce i porusi sve vase nade?

BIK

Vama je od presudne vaznosti da danas budete  odmorni i da  ne marite ni za sta jer  vam je pomalo muka od svega i razocarani ste u ceo svet a narocito kada je rec o ljubavi.Vas partner vas ne razume onako kako bi ste vi zeleli.

 

BLIZANCI

Vi cete danas shvatiti da dok vi dajete sve od sebe da sacuvate vezu u kojoj ste vasem partneru je izgleda svejedno i to ce biti sasvim dovoljan razlog da vase srce  pukne na dva dela po ko zna koji put.

 

RAK

Ljubav je trenutno zadnja stvar na svetu koja vas zanima.Imate mnogo vecih porodicnih problema tako da nemate  vremena da ocajavate sto ste sami ili ako ste u svadji sa partnerom.TO vam danas nije bitno.

 

LAV

Ocekujete previse od osobe sa kojom ste dragi Lavovi.Znamo da ste vi neko ko uvek zeli jos i jos ali sada ste pomalo preterali sa svojim ocekivanjima i krajnje je vreme da to shvatite i da toga  budete svesni.Stanite malo.

 

DEVICA

Danas je vas dan za uzivanje i ako ste u vezi ovo je idealna prilika za sastanak sa vasim partnerom,za jednu romanticnu  veceru koja se nece zavrsiti samo na tome.Dakle,danas je dan za zadovoljstvo.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3