DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.MART:Vodolija  se plasi da se ne razocara,Bik u ljubavnoj zabludi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17.MART:Vodolija se plasi da se ne razocara,Bik u ljubavnoj zabludi…

15. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Necete imati vecih problema danas kada je o ljubavi rec ali je moguce da ce se pojaviti neki poslovni problemi koje cete morati da resite kako znate i umete tako da ce ljubav ipak  biti u pozadini.

 

BIK

Vi ste neko ko je predugo sam ali izbegavate da pricate o tome i uvek kazete da vam je lepo i da vam samoca prija sto je apsolutna laz jer ste zapravo i zaboravili kako vam je lepo bilo dok ste imali nekoga.

 

BLIZANAC

Partner je dokazao dosta puta do sad da mu je do vas iskreno stalo i vi nemate nimalo razloga niti potrebe da sumnjate u sve to jer je  on svoje srce zauvek stavio u vase vlasnistvo i  treba da ga cuvate.

 

RAK

Ako je vas partner osoba rodjena u znaku Blizanca vi danas  trebate biti srecni sto imate nekog takvog pored sebe jer ce vam na jedan poseban nacin dokazati koliko vas voli i koliko mu je vasa sreca vazna.

 

LAV

Ako  neko nema srece zato sto je ponosan onda ste to vi.Jedna osoba ce vam danas veoma faliti ali buduci da ste reseni da joj se prvi necete javiti danas vam sam ostaje da patite i da  grlite svoj ponos umesto voljene osobe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3