DNEVNI  LJUBAVNI  HOROSKOP ZA 16.APRIL: Jedna  “mrznja”  danas postaje LJUBVAV!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16.APRIL: Jedna “mrznja” danas postaje LJUBVAV!

13. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Pocinjete da razmisljate kako   bi bilo kada bi ste danas mogli da obavite jedan vazan telefonski poziv.Imate potrebu da jednom Raku kazete sve sto vam  je na srcu ali se plasite same pomisli da ce on da vas odbij i zato cutite

 

BIK

Potrebno vam je vise strpljena kada je u pitanju jedna Vaga.Jasno je kao dan da imate snazne emocije prema njoj ali vi kao da niste dovoljno  hrabri da je pratite u stopu.Ona je pomalo neodlucna a vi se ponasate kao da nemate  vremena da je cekate.

 

BLIZANCI

Danasnja ljubavna situacija ce biti vise nego zadovoljavajuca kada ste vi u pitanju.Moze se reci da cete uspeti da ostvarite jedan vazan  odnos sa osobom do koje vam je stalo jer cete zadobiti njeno poverenje.

 

RAK

Imate srecu da kraj sebe imate partnera kome nije potrebno da bude  sam nego sa vama i ko sa vama deli sve ono sto  ga muci.Dakle prvo vam je prijatelj a tek onda partner sto je vise nego za svaku pohvalu.

 

LAV

Vec neko  vreme osecate odbojnost prema jednoj Devici i moze se reci da vam veoma ide na zivce.No,danas cete  shvatiti da je to samo  bila maska za vase prave emocije prema njoj je je jasno kao dan da vam je do nje stalo.

 

DEVICA

Imate potrebu da resite svoje emotivne probleme ali ne znate odakle bi ste poceli pa zvezde imaju savet za vas…Kad vec  ne mozete da krenete dalje zato sto vas srce jos vuce ka proslosti pokusajte da vratite staru ljubav pre nego pokusate naci novu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3