DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 15.APRIL:Devica misli da joj NIJE SUDJENO da bude SRECNA!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 15.APRIL:Devica misli da joj NIJE SUDJENO da bude SRECNA!

12. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

 

Zvezde su za vas danas spremile susret sa osobom iz proslosti.Shvatite ovo kao jedan veliki test,jer cete nakon ovog znati da li jos uvek imate emocije prema njoj i da li ste zapravo spremni da krenete dalje i nekom drugom darujete svoje srce.

 

BIK

Potrebno vam je da se odmorite od ljubomornih scena koje vam stalno pravi vas partner.Istina je da mu je stalo do vas ali on prosto ne vidi koliko vas povredjuje svojim ponasanjem i svojim sumnjama.

 

BLIZANCI

Jedan Rak je vec dugo u vasim mslima ali se vi ne znate ni sami zbog cega ne usudjuete da mu priznate sta sve osecate za  njega.Zato vas zvezde danas upozoravaju da uradite to dok nije jedan LAV poceo da osvaja njegovo srce.

 

RAK

Istina i sudbina vase veze sada je u vasim rukama i desice se upravo ono sto vi odlucite.Ako vam je stalo onda se borite,ako nije dignite ruke od svega i dajte sansu svom partneru da bude srecan sa nekim ko ga iskreno voli.Vi izgleda bas i niste takva osoba.

 

LAV

Poceli ste da razmisljate o raskidu emotivne veze u kojoj se ne osecate voljeno ali je ovo zapravo velika   greska jer je to vas subjektivni osecaj.Vasem partneru je i vise nego stalo,ali ste vi ti koji se ponasate daleko,hladno pa cak i sebicno.

 

DEVICA

Umorni ste od pokusanja da sredite svoj ljubavni zivot i po prvi put imate potrebu da pobegnete negde  gde zapravo ljubavi i nema.Cini vam se da vam nije sudjeno da budete srecni i voljeni,i da pri tome vi volite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3