DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14.APRIL:  RAZOCARENJE u ljubavi danas ocekuje osobu rodjenu u OVOM znaku!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14.APRIL: RAZOCARENJE u ljubavi danas ocekuje osobu rodjenu u OVOM znaku!

11. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Nemojte danas praviti velike planove koje se ticu vaseg ljubavnog zivota jer vas  partner ili osoba sa kojom ste bas i nema iste zelje,i bolje da to na vreme shvatite i da obavite sa njom  jedan ne bas lep razgovor,cisto da znate na cemu ste.

 

BIK

 

Vrlo je moguce da cete danas doziveti jedan fatalan susret ali buduci da ste vi vec neko vreme razocarani u ljubav vi cete i danas pokusati da pobegnete od ovih emocija u svom srcu.Ali ne zaboravite da jos niko nije od ljubavi pobegao.

 

BLIZANCI

Vi ste vec danima nervozni i ne znate ni sami sta se desava sa vama   ali je jasno da zbog svega toga i zbog neobjasnjivih promena vaseg raspolozenja najvise ispasta vas partner koji zapravo  ni za sta nije kriv ali eto,vi jednostavno ne mozete nekad da se kontolisete.

 

RAK

Iskreni razgovor uvek pomaze pa cete i danas da se sluzite time da bi ste resili probleme koji su se pojavili izmedju vas i vaseg partnera.Ne znate sta vam se desava ali znate da to svakako nije ono sto ste zeleli i ono sto ste do  nedavno imali.

 

LAV

Moze se reci da je trenutna situacija na ljubavnom planu vise nego zadovoljavajuca a za to ste vi najvise zasluzni zato sto dajete sve od sebe da  usrecite osobu sa kojom ste i radite na tome da promenite neke svoje ruzne navike.

 

DEVICA

Poceli ste da razmisljate o zajednickom zivotu sa vasim partnerom i to je zapravo prvi put da ste tako nesto pozeleli,sto je vise  nego jasan dokaz toga da volite kao nikada do sada i imate tu srecu da je ljubav obostrana.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3