DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13.APRIL: RAZOCARENJE i SLOMLJENO srce? Nazalost DA, a evo i kom znaku!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13.APRIL: RAZOCARENJE i SLOMLJENO srce? Nazalost DA, a evo i kom znaku!

10. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Dok ostali znakovi u horoskopu pokusavaju da sakriju kada imaju ljubavni problem vi ste neko ko to cak i ne pokusava.Kada iskreno volite i kada zbog ljubavi patite to se itekako vidi na vasem licu i nikada vam ne polazi za rukom da to sakrijete pa i ne pokusavate.

 

BIK

Razmisljate o tome da se javite  jednom Raku sa kojim ste  nekada bili u vezi.Istina je da ovih dana mnogo razmisljate o njemu i zapravo ste spremni   na sve,ali  vas jedino koci to sto ne znate da li je ta osoba slobodna.

 

BLIZANCI

Bilo bi dobro kada bi ste danas sa vasim partnerom obavili jedan ozbiljan razgoor i resili probleme koje imate.Dakle,ne samo vi,vec  i on sa vama,jer je i njemu i vama u interesu da vasa veza ili brak ostane jak i da opstane.

 

RAK

Niste sigurni sta se desava sa vama ali je jasno da ste u poslednje vreme vise nego optereceni nekim drugim stvarima tako da je  trenutno stanje  u ljubavi vise nego zabrinjavajuce jer vam smeta sve sto vas partner kaze ili uradi.

 

LAV

Ocekujete poziv od osobe rodjene u znaku Vodolije ali se zapravo uzalud nadate jer do toga nece doci.Vodolija koja vam je u mislima i u srcu u svom srcu i u svojim mislima  krije jednog BIKA i jedino njega zove i zeli…

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3