DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12.APRIL:LAV PONOSAN, a Devicama  PRIJA SAMOCA!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 12.APRIL:LAV PONOSAN, a Devicama PRIJA SAMOCA!

9. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Dragi OVNOVI, zvezde su danas uz vas i uz  njihovu pomoc vi cete moci da ostvarite sve sto ste ikada zeleli i o cemu ste ikada sanjali.Vreme  je da se dese lepe stvari  i uzivajte u njima.

 

BIK

Moguce je da cete danas jednu svoju staru ljubav koju zapravo  nikada niste zaboravili danas videti sa nekim i to je nesto sto ce  biti kao noz zaboden u vase srce jer cete shvatiti koliko su emocije prema njoj i dalje jake i koliko su zapravo bolne.

 

BLIZANCI

Za razliku od svih vasih kolega po zodijaku,vama danas sledi jedan sasvim obican  i harmonican dan koji ce proteci bez ikakvih promena  na planu ljubavi,radno i u tisini,ali je to zapravo nesto sto vam itekako prija.Odmorite se od svega.

 

RAK

Iako vi u principu nemate problema sa vasim partnerom, danas ce izmedju vas doci do manje svadje a povod za nju ce biti  jedna osoba iz vase proslosti jer ce vas partner prosto dobiti napad ljubomore i bez imalo sumnje misliti da vam je do nje i dalje stalo.

 

LAV

Nemojte uvek biti tako ponosni i tako hladni,a danas ni slucajno jer je vise nego potrebno i neophodno da jednoj osobi priznate svoje emocije  i da time usrecite i sebe i nju.Imajte na umu da ponos nece moci da vas zagrli nocu kada vam je potrebno.

 

DEVICA

Mnoge Device zapravo danas zele da  budu same i da o svemu dobro razmisle sto ce im se zapravo i desiti.Ovo je jedan od onih dana kada shvatate da je samoca  najbolji izbor ponekada i kada vam prija razgovor sa samim sobom,ma koliko to nekako  ludo zvucalo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2