DNEVNI LJUBAVNI  HOROSKOP ZA 11.APRIL:Ribe,UZIVACETE u ljubavi kao NIKADA do sada!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 11.APRIL:Ribe,UZIVACETE u ljubavi kao NIKADA do sada!

8. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Nema razloga da krijete od vaseg partnera vasu zelju da  promenite nesto u vasem odnosu.Naprotiv, vreme je da se oslobodite i da mu sami kazete sta je ono sto vam smeta i kako bi ste voleli da vas odnos izgleda u bliskoj buducnosti.

 

BIK

Nemojte obecavati ono sto niste spremni da   ispunite,ili ono sto niste sigurni da cete moci da ispunite.Zapravo je sve bolje nego sto mislite i nemojte pokusavati da na silu pomognete onima koje volite jer cete u tom slucaju vi patiti.

 

BLIZANCI

Moze se reci da se na polju emocija desavaju neke vazne promene koje itekako idu u vasu korist i prijaju vam.Ali pre svega toga je za vas najbolje da ne dozvolite da vas partner na bilo koji nacin zavlaci.Ako shvatite da njemu nije stalo,ima neko kome ce biti.

 

RAK

Spremni ste da se izborite za svoje  stavove  vezi  tako da  jednostavno ma kog pola da ste jer ne zelite da dozvolite da samo druga strana odlucuje vec znate da u vezi mora postojati kompromis i u skladu sa tim se i ponasajte.

 

LAV

Iako  jedan Bik uporno pokusava da osvoji vase srce vi  njemu bas i necete  dati priliku da se uveri kako izgleda biti vas partner.Zapravo,vi znate da ne osecate nista veliko prema njemu i u skladu sa tim nemate  potrebu  ni da mu date sansu.

 

DEVICA

Iskren razgovor   resava sve probleme,a vas partner trenutno nema na umu da pokusa  sa vama da ih resi,sto je vama sasvim jasan dokaz toga da  njemu do vas nije stalo i vi i sami znate da je najbolje moguce resenje  raskid.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2