DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.mart:Ovna ocekuje svadja, a Rak SRECNIJI NEGO IKADA…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 10.mart:Ovna ocekuje svadja, a Rak SRECNIJI NEGO IKADA…

8. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Danas izbegavajte vidjanja sa partnerom jer je skoro pa sigurno da ce doci do velike rasprave izmedju vas.Zato morate da shvatite sta je ono sto  zelite i da pazite da ne kazete nesto sto zapravo i ne mislite u silnom naletu besa jer ce partner da vas povredi kako god okrenete.

 

BIK

VI niste ni svesni da vasem partneru polako veza sa vama postaje dosadna i monotona i da on vise ne uziva pored vas kao sto je ranije.Jednostavno je shvatio da se vi sve manje trudite da  mu ugodite i onda je i njemu sve manje i manje stalo do vas.

 

BLIZANCI

Danasnje  stanje je vise nego zadovoljavajuce ali da bi ste vi i vas partner bili srecniji neophodno je da se ulozi vise truda i odmah ce vasa veza biti lepsa, iskrenija i svakako sigurnija i manje ce sanse biti da se to izmedju vas  pokvari ili zavrsi.

 

RAK

Voljeni ste i trenutno vam je veoma lepo kada je o emocijama rec.Dugo niste bilo ovako nasmejani pa vam je ljubav danas na prvom mestu i dobro je sto je tako jer cete onda itekako biti svesni koliko je zivot lep i moci cete da uzivate u njemu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3