DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18.mart:Ovan se zaljubljuje u POGRESNU OSOBU,prijatno vece za Lava…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18.mart:Ovan se zaljubljuje u POGRESNU OSOBU,prijatno vece za Lava…

16. Marta 2018 Off By Luca
OVAN
Poceli ste da gajite emocije prema jednoj osobi sa kojom zapravo nikada necete biti a koja mozda cak nije ni slobodna tako da sami znate kakvu ste gresku napravili.
BIK
Bez vecih problema danas na ljubavnom planu ali je nephodno da malo vise vremena posvetite svom partneru ali i druzenju sa prijateljima jer ste se u poslednje vreme nekako povukli u sebe i ponasate se kao da vam niko ne treba.
BLIZANCI
Vi ste i sami svesni cinjenice da ste dosta povredili svog partnera necim sto ste nedavno rekli a sto zapravo niste mislili ali kada jednom kazete nesto sto nekoga ujede za srce nije  mu neka   uteha da sazna da vi to  niste mislili.Boli,pa boli.
RAK
Nema nikakve potreba da proveravate vaseg partnera i da se pravite naivni pri tome jer on itekako zna da vi u njega sumnjate i to mu je zapravo smesno jer  je shvatio da ste takvi samo zato sto ga ludo volite i sto ste ljubomorni cak i na njegovu senku.
LAV
 Ako vasa druga polovina danas izrazi zelju da izadjete, ucinite joj to,jer je ona u poslednje vreme umorna ali i usamljena i potrebno joj je jedno vece mira i tisine tako da bi za vas najbolje  bilo da ugodite i sebi i njoj.
DEVICA
Moglo  bi se reci da vas partner ima velike planove za vasu vezu i da se po prvi put u zivotu toliko zaljubio da ne moze da zamisli svoj dan bez vas sto znaci da su velike sanse da ste bas vi njegova srodna dusa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3