DNEVNI HOROSKOP za 8.april:Bika ocekuje IZNENADJENJE,Devica u dilemi….

DNEVNI HOROSKOP za 8.april:Bika ocekuje IZNENADJENJE,Devica u dilemi….

5. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Danasnji dan ce vam u najmanju ruku biti monoton i dosadan ali je cinjenica da je vise nego potrebno da vi nadjete mir koji vam nedostaje i da zapravo  treba da se prepustite odmoru,kvalitetnom snu,kako bi ste mogli da resite dileme  koje vas muce i probleme koje imate.

 

BIK

Moguce je da ce vam zvezde danas poslati nekog koga duzi vremenski period niste videli i ovo ce za vas biti veliko iznenadjenje,ali necete moci u prvi mah da procenite da li je prijatno ili ne jer ce cela ta situacija biti pomalo konfuzna za vas.No,nemate razloga za  brigu,a na neke se stvari ionako ne moze uticati.

 

BLIZANCI

Spremni ste da donesete neke velike i vazne odluke danas koje se ticu vaseg emotivnog zivota i moze se reci da ste poprilicno sigurni da su one dobre i da niste  pogresili,odnosno da radite pravu stvar,sto na odredjeni nacin i cinite.Budite oprezni u saobracaju.

 

RAK

Dragi Rakovi,vas danasnji horoskop pokazuje da postoji manja opasnost u saobracaju danas i da je   najbolje da se pazite.To naravno ne znaci da ne treba da izlazite iz kuce,samo da budete obazrivi.Ako ste vozac  i imate nekad naviku da pijete alkohol danas jedno od toga nikako nemojte raditi,dakle ako konzumirate opojne napitke dajte kljuceve nekom drugom.

 

LAV

Slobodni ste i danas vam ta sloboda prija vise nego inace.Jednostavno vam odgovara cinjenica da nema nikog ko moze da vas kontrolise i kome treba da se pravdate te cete danas uciniti za sebe nesto lepo i  naci cete nacina da ugodite sebi.

 

DEVICA

Iako to vama bas i nije svojstveno,danas cete biti u dilemi.Jednostavno cete imati razlog da  donesete neke odluke koje bi mogle biti veoma vazne ali necete moci da nadjete opravdanje za neke ljude  tako da vam ovaj zadatak emotivno nece bas lako pasti.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3