Dnevni horoskop za 3. AVGUST: Biku početak nedelje donosi BRIGE, a Jarcu sreću!

Dnevni horoskop za 3. AVGUST: Biku početak nedelje donosi BRIGE, a Jarcu sreću!

2. kolovoza 2020 0 By PLEOMAX23

OVAN

Dragi ovnovi, vi bi mnogo manje problema u životu imali samo kada bi bili bar malo oprezniji. Vi zaista u nekim situacijama ne vodite dovoljno računa o svojim postupcima, a vas posebno mnogo košta to što vaše poverenje poklanjate ljudima koji toga nisu dostojni.

BIK

Dragi bikovi, nedelja vam baš i neće početi onako kako ste očekivali. Naime, vama zvezde danas neće biti naklonjene i zbog toga vas očekuje jako mnogo problema zbog kojih vam baš i neće biti lako. Pred vama je naporan i težak dan tokom kojeg trebate biti smireni.

BLIZANCI

Dragi blizanci, jedna osoba će već tokom narednog perioda početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje. A ta osoba je zapravo pre određenog vremena ušla u vaš život. Ta osoba zapravo ne prestaje razmišljati o vama i zbog toga će vam se sigurno pružiti prilika za početak veze sa tom osobom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, mnoge vaše drage osobe zaista ne umeju da cene sve ono što vi činite za njih. Mnoge osobe čine postupke sa kojima vam nanose tugu, ali vi ste krivi za sve to, jer im sve to dopuštate. Krajnje je vreme da se vi počnete ponašati prema tim osobama po zasluzi.

LAV

Dragi lavovi, vas danas očekuju kako problemi, tako i razlozi za sreću. Mnogo problema ćete danas imati na poslu i zbog tih problema ćete veoma često biti nervozni. Međutim, vas isto tako danas očekuje jedan velikodušan postupak vaše voljene osobe koji će vam mnogo značiti.

DEVICA

Drage device, vi morate povesti mnogo više računa o dešavanjima na poslu ako želite da izbegnete one najveće probleme. Vi problema na poslu već imate dovoljno i zaista vam nisu potrebni neki novi. Vi zaista trebate početi rešavati probleme, jer se oni neće rešiti  sami od sebe.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2