DNEVNI   HOROSKOP ZA 28.APRIL: Vodolija LUDO ZALJUBLJENA, Riba pred RASKIDOM…

DNEVNI HOROSKOP ZA 28.APRIL: Vodolija LUDO ZALJUBLJENA, Riba pred RASKIDOM…

25. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Ovo ce za vas  biti itekako uspesan dan kada je o poslu rec. Jednostavno cete imati priliku da ostvarite neki svoj cilj koji vec odavno imate i u tome cete imati nesebicnu podrsku i ljubav ali i pomoc onih koje najvise volite ali i vasih kolega.

 

BIK

Moguce je da ce doci do svadje izmedju vas i vaseg partnera ali je za vas najvaznije da se na poslu ne desi nesto sto ce vas na bilo koji nacin omesti  na poslu jer znate da problem sa partnerom mozete da resite ali da vas poslovne greske mogu skupo kostati.

 

BLIZANAC

Pod velikim ste stresom jer nemate predstavu kako bi ste mogli da resite vase finansijske probleme i iako imate pomoc sa te strane vi se i dalje veoma nervirate jer niste navikli da  budete zavisni od nekoga i da ne radite.Vi niste takva osoba.

 

 

RAK

I danas cete imati potrebu da pomognete jednoj osobi iz vase  blizine iako znate da ona vama nikad  nije,ali vi ste pre svega dobar covek koji nikome ne moze da kaze ne i ko je prosto stvoren za to da u svakom  trenutku  bude dobar covek cak i kada ga to skupo kosta.

 

LAV

Spremni ste na velike promene.Spremni ste da dokazete vasem partneru da  ne moze uvek da bude onako kako on hoce jer iako ga iskreno volite vama je vise dosadilo da u vasoj vezi  budu bitne samo njegove potrebe.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3