Dnevni horoskop za 27. MART: Bika prati sreca, Vodoliju cekaju problemi!

Dnevni horoskop za 27. MART: Bika prati sreca, Vodoliju cekaju problemi!

26. Marta 2020 0 By PLEOMAX23

OVAN

Dragi ovnovi, vas danas ocekuju desavanja koja ce vas iznenaditi. Vas ce prvo negativno iznenaditi vas partner koji ce uciniti nesto nepromisljeno i na takav nacin ce vam stvoriti nervozu, ali vas isto tako danas ocekuje i novcani dobitak koji ce vam popraviti raspolozenje.

BIK

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Dragi bikovi, vi u poslednje vreme jako mnogo problema imate u zivotu, ali vas problemi danas ne ocekuju. Cak naprotiv, pred vama je veoma lep dan tokom kojeg ce vas pratiti sreca zvezda i tokom kojeg ce za vas sve biti aposlutno moguce i dostizno.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi trebate povesti racuna o vasim postupcima tokom narednog perioda. Naime, vama ce naredni period doneti negativna desavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi i zbog toga trebate biti sto je moguce vise oprezni. Vi nista ne trebate prepustati slucaju.

RAK

Dragi rakovi, pred vama je jos jedan u nizu teskih dana tokom kojeg vam nece biti lako. Vama zvezde danas nece biti naklonjene i zbog toga vas tokom celog dana ocekuju neki manji problemi zbog kojih cete biti jako nervozni. Ipak, vi trebate biti stalozeni koliko god je to moguce.

LAV

Dragi lavovi, vama ce se uskoro pruziti prilika da ucinite nesto o cemu trenutno ni ne razmsljate. Vama ce se zapravo pruziti prilika da zapocnete ljubavnu pricu sa osobom koju dobro poznajete, a na koju ste oduvek gledali samo kao na dobrog prijatelja.

DEVICA

Drage device, situacija na svim planovima vaseg zivota nije dobra, a ona se nece promeniti sama od sebe. Ako zelite da se izborite za srecu, onda se morate mnogo vise boriti. A vi posebno morate u nekim situacijama pokazati bar malo sebicnosti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2