DNEVNI   HOROSKOP ZA 26.APRIL:Jarcevi ce nekome danas SLOMITI SRCE!

DNEVNI HOROSKOP ZA 26.APRIL:Jarcevi ce nekome danas SLOMITI SRCE!

23. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Istini za volju,vi danas bas i necete biti raspolozeni pa se cak moze reci i da cete biti pod stresom,nervozni,i da ce vam sve smetati.Pokusajte da se ne svadjate sa ljudima koje volite jer niko nije kriv za vasu nervozu.

 

BIK

Danas cete se osecati veoma umorno  i imacete potrebu da pobegnete negde gde bi ste mogli uzivati u svojoj samoci ali nece to biti tako lako kako vi zamisljate i zelite jer obaveza na poslu ima sve vise.

 

BLIZANAC

Vi bi ste danas mogli da naucite  na tezi nacin sta bude kada okrenete ledja nekome.Naime,vi ste nedavno rekli da prosto nemate vremena da pomognete osobi  koja vas iskreno voli i danas cete shvatiti koliko ste pogresili kada ta osooba isto ucini vama.

 

RAK

Vi ste zaista neko ko je uvek iskren, ali bi  za promenu bilo dobro da danas pazite kome cete sta reci jer se moze desiti da  zeleci da budete iskreni slucajno odate tajnu osobe koja vas voli i koja vam se poverila.Nekada je najboje cutati.

 

LAV

Ovo ce za vas biti veoma uspesan dan kada je rec  o poslu ali su na polju emocija moguci problemi koji ce biti izazvani ljubomorom vaseg  partnera za koju ruku na srce ima razloga jer se vi bas i ne ponasate kao najvernija osoba.

 

DEVICA

Nemojte danas  verovati u sve sto cujete,posebno ako dodje do toga da vam neko nesto kaze za vaseg partnera.Njemu je stalo do vas i nemojte nimalo sumnjati u to.Neki ljudi zele da vas razdvoje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3