DNEVNI   HOROSKOP ZA 25.APRIL:Jarac u dilemi,Vodoliju prati SRECNA ZVEZDA!

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.APRIL:Jarac u dilemi,Vodoliju prati SRECNA ZVEZDA!

22. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

Ako ste za danas planirali ulazak u neki novi posao ili sklapanje ugovora, ucinite sve sto mozete da to odlozite jer bi se to moglo pokazati kao velika  greska.Umesto toga se danas potrudite da sve   stavke jos jednom pregledate i shvaticete da  ste prevareni i izigrani.Zvezde su uz vas ali pazite sta radite.

 

BIK

 

Imacete iznenadnu posetu jedne osobe koju vec dugo niste videli te vam sledi razocarenje kada shvatite da  je ona dosla samo zato sto  treba vasu pomoc.Jos jedan dokaz da na ovom svetu svi  gledaju sebe.

 

BLIZANAC

Imate velike planove koji se ticu vaseg poslovnog napretka ali je danas neophodno da razgovarate sa saradnicima i da saslusate njihova misljenja i cujete njihove ideje.Neko od njih bi mogao dati fantastican predlog.

 

RAK

Vi nikada niste bili materijalista,ali  bi ste danas mogli biti veoma zabrinuti zbog vase finansijske situacije jer se problemi nazalost gomilaju a vi ne znate na koji nacin da ih resite.

 

LAV

Morate malo  biti ekonimicni,jer ste u poslednje  vreme  postali    neko ko olako trosi novac na gluposti.Mogla bi doci neka teska vremena kada necete imati i onda cete zazaliti.Na ljubavnom planu je mirno.

 

DEVICA

Niste iznenadjeni sto je stanje na vasem radnom mestu vise nego dobro,zato sto vi najbolje znate koliko samo truda,ljubavi i strpljenja ulazete da bude onako kako zelite.Vasi saradnici  pocinju da vas  postuju i cene.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3