DNEVNI   HOROSKOP ZA 24.APRIL:Ribama sledi RAZOCARENJE,Bika danas PRATI SRECA!

DNEVNI HOROSKOP ZA 24.APRIL:Ribama sledi RAZOCARENJE,Bika danas PRATI SRECA!

21. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

Dan pred vama iskoristite za setnju i za druzene sa prijateljima jer vam je zapravo najpotrebnije da danas odmorite od posla.Ako ste u vezi cak vam ni susret sa partnerom nece pomoci jer je istini za volju vama  najvaznije da danas budete sami.

 

BIK

Sloboda je sastavni deo vaseg  zivota ali  bi ste vi  trebali za promenu da razmislite o ulasku u emotivnu vezu sa jednim Jarcem.Njemu je veoma stalo do vas i zapravo on sve cini da vas usreci a vi ga i dalje  gledate samo kao prijatelja.

 

BLIZANCI

Ovo bi mogao da   bude veoma zanimljiv dan za vas kada je rec  o poslu ali bi sa druge strane trebalo da  bude i lepih trenutaka kada je ljubav u pitanju.Zvezde vam danas daju podrsku i moze se reci da ce vas sreca pratiti u svemu.

 

RAK

Sudbinski susret vam danas sledi,i to jos jedan sa osobom iz vase proslosti sa kojom ste naizgled zavrsili sve,ali  vas sudbina tek planira i vi cete to danas i sami da shvatite.Od nje niko nije pobegao.

 

LAV

Konacno jedan dan kada cete moci da odmorite od posla ali  i kada ce vam na polju emocija procvetati ruze.Moguce  je da ce ovaj dan biti jedan od   najlepsih od kako je pocela tekuca godina,stoga vam ostaje da uzivate.

 

DEVICA

Vas partner oseca svaku vasu promenu.Za razliku od vas koji za njega bas i ne marite,on sve cini da vas nasmeje i iskreno se  brine da vam do njega vise nije stalo.Dokazite mu da gresi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3