DNEVNI  LJUBAVNI HOROSKOP za 23. mart: Devica usamljena,Ovan voljen i srecan…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 23. mart: Devica usamljena,Ovan voljen i srecan…

21. März 2018 Aus Von Luca

OVAN

Vasa voljena osoba danas daje sve od sebe da vas kraj sebe zadrzi i da vas  usreci i to je najbolji dokaz  koliiko joj je do vas zapravo  stalo.Trebate joj uzvratiti na isti nacin.Konacno ste voljeni onako kako  bi ste zeleli da   budete.

 

BIK

Moguca  je rasprava sa partnerom  za koju ce povod  biti ljubomora i to ona sa vase strane.Ponasate se kao da imate deset  godina i pravite scene za neke smesne stvari,pa cak ste i partneru tako ljubomorni pomalo  smesni.Stanite na loptu i smirite se.

 

BLIZANAC

Vasa voljena osoba je srecna pored vas i vama  je to trenutno najvaznije jer je ona odavno postala centar vaseg sveta.Danas bi ste trebali da se  malo posvetite poslovim obavezama koje ste zapostavili.

 

RAK

Imate lep odnos sa partnerom na kome  bi vam mogli mnogi pozavideti, i sve dok je tako  vama jedino ostaje da uzivate  u lepoj i romanticnoj vezi koju  trenutno  imate.Dugo ste cekali na   ostvarenje vasih  planova.

 

LAV

Cinjenica je da ste postali ljubomorni po prvi put u zivotu,ali to je samo zato sto ste  po prvi put iskreno zaljubljeni i spremni na sve zarad te ljubavi.Emocije su vam uzvracene i to i jeste najvaznije u celoj ovoj prici.

 

Nastavak  na sledecoj strani…

Seiten: 1 2