DNEVNI   HOROSKOP ZA 23.APRIL:Ribe moraju da saopste VAZNU STVAR osobi koju VOLE!

DNEVNI HOROSKOP ZA 23.APRIL:Ribe moraju da saopste VAZNU STVAR osobi koju VOLE!

20. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

 

Dragi Ovnovi,nemojte za danas praviti velike planove sto se ljubavi tice.Vas partner ce imati neke druge obaveze i vi ne  trebate nimalo da se ljutite na njega vec da mu pruzite svoju podrsku koja mu je danas itekako potrebna i vazna.

 

BIK

Dragi Bikovi, ako vam je danas rodjendan, pre svega da vam pozelimo sve najbolje.Iskoristite ovaj dan kako najbolje umete i znate.

Moguc je naporan radni dan,ali  u ljubavi je sve onako kako  ste zeleli da bude.

 

BLIZANCI

Mnogi Blizanci ce danas biti u dilemi da li zapoceti jedan novi posao o kome vec dugo razmisljaju.Doslo je vreme da donesete odluku i nema vise odugovlacenja.Razmislite sta je ono sto zelite.

 

RAK

Kolega sa posla previse ocekuje od vas i poceo je da koristi vasu dobrotu.U zadnje  vreme sve vise svojih obaveza prebacuje na vas i vi vise ne znate kako da se postavite.Bolje reci,znate,ali se jednostavno ne usudjujete jer ste previse dobri da  bi nekog odbili pa vas zato i koristi.

 

LAV

Vama bi danas dobro dosao odmor i zapravo je moguce da cete zbog umora praviti  greske na poslu a necete imati ni mogucnost da se posvetite svom partneru onako kako bi ste zeleli.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3