DNEVNI   HOROSKOP ZA 22.APRIL:  OVAJ znak ce nekome danas morati da SLOMI SRCE i da mu prizna da  se LJUBAV UGASILA!

DNEVNI HOROSKOP ZA 22.APRIL: OVAJ znak ce nekome danas morati da SLOMI SRCE i da mu prizna da se LJUBAV UGASILA!

19. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

Vama zvezde danas spremaju jedan ne bas jednostavan dan kada je o posl rec.Velike su sanse da ce iznenada pojaviti gomila problema i upravo vi cete morati da ih resite tako da je za  vas najbolje da za danas ne pravite velike planove.

 

BIK

Moguce je da cete se osecati umorno i nervozno ali to je samo zato sto se zvezde po vas nalaze u pogresnom i losem polozaju.Vec sutra ce biti bolje a vi danas pokusajte  da izbegnete svoje obaveze koje mozete i da  se odmorite ako vam to posao dozvoljava.

 

BLIZANCI

Vi cete danas biti u dilemi i necete znati sta zelite.Imacete veliku potrebu da odete negde  gde cete biti sami jer  se nekako osecate prazno i razocarano i deluje vam da nikoga nemate i da vas niko ne voli.

 

RAK

Kao i uvek,vi ste neko ko smiruje situaciju i neko ko se retko svadja.Danas ce doci do vecih sukoba u krugu vase porodice i vi cete kao i uvek do sada pokusati  da smirite situaciju i da sve  postavite na svoje mesto.

 

LAV

Vama je  u krvi da budete ponosni ali cesto zbog tog vaseg ponosa rizikujete da izgubite neke ljude i danas bi moglo biti tako.Shvatite da vas ponos nece usreciti i nemojte uvek ziveti po vasim  pravilima da je ponos broj jedan.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3