Dnevni horoskop za 20. OKTOBAR: Vodoliju čeka zanimljiv dan!

Dnevni horoskop za 20. OKTOBAR: Vodoliju čeka zanimljiv dan!

18. listopada 2020 0 By PLEOMAX23

OVAN

Dragi ovnovi, ako bi vi o nečemu trebali da povedete računa, onda bi trebali da povedete računa o tome kome poklanjate vaše poverenje. Mnoge osobe kojima vi verujete ne zaslužuju vaše poverenje i zbog toga trebate biti veoma oprezni.

BIK

Dragi bikovi, vas danas očekuje mnogo dešavanja i to kako pozitivnih, tako i negativnih. Vas danas očekuju problemi na poslu i vama će na poslu malo toga odgovarati. Ipak, vaša voljena osoba će vam popraviti raspoloženje sa jednim velikodušnim postupkom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, nikakvi problemi vas danas ne očekuju zbog toga što će vas čuvati zvezde. Vi ćete danas moći da se opustite i da uživate u manjim razlozima za sreću. A vi ćete danas imati razloga za sreću zbog nekih neočekivanih i pozitivnih dešavanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, ne želi vam to priznati vaš partner, ali ono što je činjenica jeste to da on nema dovoljno poverenja u vas. Zapravo se vaš partner kako vreme prolazi sve više udaljava od vas, a vi povodom toga nešto zaista morate preduzeti. Nemojte ništa prepuštati slučaju.

LAV

Dragi lavovi, vi se trebate pripremiti za težak dan koji vam predstoji. Dan pred vama će obeležiti problemi, a vi ćete problema danas imati zbog dešavanja na mnogim planovima vašeg života. Pred vama je jedan od težih dana u poslednje vreme tokom kojeg vam neće biti lako.

DEVICA

Drage device, jedna osoba vas želi kraj sebe, a vi tu osobu i više nego dobro poznajete. Zapravo vas kraj sebe želi jedna osoba na koju vi gledate samo kao na jako dobrog prijatelja. Vas će potpuno iznenaditi neki postupci te osobe koje će ona činiti tokom narednog perioda.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2