DNEVNI HOROSKOP za 2.april:Lavovi ce danas   biti PRIMORANI da LAZU voljenu osobu!

DNEVNI HOROSKOP za 2.april:Lavovi ce danas biti PRIMORANI da LAZU voljenu osobu!

31. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Drugi dan ovog meseca ce vam itekako biti buran kada se o poslu radi.Hteli vi to ili ne moracete da dokazete kolegama na svom poslu koliko vredite i da vi  budete ta osoba koja ce resiti problem koji ce se svakako danas pojaviti.

 

BIK

Moze se reci da ste vi neko ko je svakog dana u poslednje vreme u velikim obavezama,tako da  cete danas iako je radna sedmica tek pocela osecati umor ali cete ipak morati da resite   i obavite sve svoje zadatke na vreme.

 

BLIZANCI

Vi ste u poslednje vreme postali veoma nervozni i ne znate ni sami sta se sa vama desava.Nemate problema velikih ni na planu ljubavi ni na polju novca,i sami ne znate zasto ste pod stresom ali znate da to ne vodi nicemu dobrom.

 

RAK

Rakovi su zeljni toga da se odmore,pa ce vam danas poslovni zadaci pasti teze nego inace ali cete ih svakako uredno i na vreme obaviti jer ste vi neko ko je uvek odgovoran i vredan.Vazno je reci da se sitacija na polju ljubavi popravlja.

 

LAV

Danas cete biti primorani da nekog slazete.Iako laz mrzite i vazite za iskrenu osobu danas cete jednostavno morati jer je istina previse gorka i vi niste spremni da je osobi koju volite kazete i time joj danas slomite srce.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3