Dnevni horoskop za 19 OKTOBAR: Proslost Skorpije bi mogla postati sadasnjost!

Dnevni horoskop za 19 OKTOBAR: Proslost Skorpije bi mogla postati sadasnjost!

18. listopada 2020 Off By luca

 

VAGA

Drage vage, pred vama je zaista miran dan tokom kojeg cete imati mnogo vremena za razmisljanje. A vi upravo trebate dobro razmisliti o nekim promenama u vasem zivotu, jer su vama promene svakako potrebne kako bi se izborile za srecu.

SKORPIJA

 

Drage skorpije, naredni period ce vam biti jako interesantan. Vama ce naredni period doneti desavanja koja ce biti vezana za vaseg bivseg partnera i upravo ce vama ta osoba sa nekim postupcima jasno staviti do znanja da vas zeli ponovo kraj sebe. Veoma lako bi se moglo desiti da vasa proslost postane sadasnjost.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

STRELAC

Dragi strelci, ako vi ne povedete racuna o vasim troskovima, onda su vam finansijske poteskoce zagarantovane. Vi zaista u poslednje vreme vas novac trosite olako. Isto tako vi tokom narednog perioda trebate povesti racuna o postupcima vaseg partnera, jer vas partner cesto cini postupke koje ne bi trebao da cini.

JARAC

Dragi jarcevi, pred vama je dan kakav vam je i potreban i tokom kojeg ce vam jako mnogo toga polaziti za rukom. Brojna pozitivna desavanja vas ocekuju danas i to na svim planovima vaseg zivota. Vi cete ceo dan provesti u lepom raspolozenju.

VODOLIJA

Drage vodolije, poslednje sto vi trebate da dopustite jeste da vas partner koristi vasu ljubav na neki los nacin, a upravo to on cini u poslednje vreme. Vas partner cesto cini postupke koje ne bi trebao da cini, a vi nesto povodom toga morate preduzeti.

RIBE

Drage ribe, problemi vas danas ne ocekuju nego vas ocekuju samo pozitivna desavanja. Vama su zvezde danas namenile samo srecu i zbog toga vas ocekuju neki jako lepi trenuci na planu ljubavi. Jedan od lepsih dana u poslednje vreme vam predstoji.

Stranice: 1 2