Dnevni horoskop za 19. OKTOBAR: Biku početak nedelje donosi probleme, a Vagi sreću!

Dnevni horoskop za 19. OKTOBAR: Biku početak nedelje donosi probleme, a Vagi sreću!

17. listopada 2020 0 By PLEOMAX23

 

VAGA

Drage vage, vama će nedelja započeti onako kako ste to samo poželeti mogle. Tokom celog dana vas očekuju pozitivna dešavanja zbog kojih ćete imati razloga za sreću. Zapravo će vama danas zvezde biti naklonjene i zbog toga će vam sve odgovarati.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vaš partner nema dovoljno poverenja u vas, a da je to tako najbolje dokazuje ljubomora vašeg partnera. Vi zaista trebate pronaći način uz pomoć kojeg ćete urazumiti vašu voljenu osobu. Vi ništa ne biste trebale da prepuštate slučaju.

STRELAC

Dragi strelci, vama će naredni period doneti nešto što će vam biti od najvećeg mogućeg značaja. A vama će naredni period doneti ništa drugo nego jedan novčani dobitak i to ogroman novčani dobitak. Baš zbog tog dobitka će vaša finansijska situacija postati bolja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vi se trebate prestati nervirati zbog nevažnih stvari, jer vaša nervoza već polako utiče na vaše zdravlje. A vi bi isto tako daleko mnogo više vremena trebali izdvajati za odmor, jer je odmor nešto što je vama trenutno prosto pa neophodno.

VODOLIJA

Drage vodolije, vi ćete danas imati razloga za nervozu i to zbog dešavanja koja vam predstoje. Prvo vas razlozi za nervozu očekuju zbog nekih negativnih dešavanja na poslu, pa će posle toga vaš partner učiniti nešto zaista nepromišljeno.

RIBE

Drage ribe, vi nikako da se promenite. Vi stalno ponavljate greške, a vi pre svega grešite u tome što zaista olako poklanjate poverenje drugim ljudima. Vi u neke osobe imate preterano veliko poverenje, a vama će naredni period doneti dešavanja koja će vam pomoći da shvatite da te osobe nisu onakve kakvim se predstavljaju.

Stranice: 1 2