Dnevni horoskop za 19. OKTOBAR: Biku početak nedelje donosi probleme, a Vagi sreću!

Dnevni horoskop za 19. OKTOBAR: Biku početak nedelje donosi probleme, a Vagi sreću!

17. listopada 2020 Off By PLEOMAX23

OVAN

Dragi ovnovi, nedelja će vam započeti na loš način. Naime, vas danas mnogo problema očekuje, a vama neće biti lako da izađete na kraj sa svim tim problemima. Zvezde vam danas neće biti naklonjene i zbog toga bi trebali da pokažete veliki oprez.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete danas imati problema. Vas danas prvo problemi očekuju na poslu, zapravo vama ništa neće polaziti za rukom na poslu, pa vas posle toga očekuje i nešto što će vaš partner učiniti, a što vam se neće dopasti. Veoma naporan dan vam predstoji.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama danas ništa neće moći da pokvari raspoloženje. Pred vama je i više nego lep dan tokom kojeg vas očekuju pozitivna dešavanja. A vas će danas svi problemi i brige zaobići zbog toga što će vas čuvati zvezde. Samo pozitivna dešavanja vas očekuju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vi kao da se plašite reakcije drugih ljudi i zbog toga ne činite stvari koje bi vam mogle omogućiti sreću. Krajnje je vreme da se vi promenite i da počnete činiti stvari koje vam odgovaraju. Poslednje što vi trebate da činite jeste da se obzirete na reči drugih ljudi.

LAV

Dragi lavovi, vas danas očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Na poslu vas očekuju problemi zbog kojih ćete biti pod stresom, ali će vam vaša voljena osoba svakako sa jednim postupkom popraviti raspoloženje. Turbulentan dan vam predstoji.

DEVICA

Drage device, vi zaista ne trebate trošiti vaše dragoceno vreme na stvari koje vam ne odgovaraju. A vi već dugo vremena obavljate posao sa kojim uopšte niste i ne možete biti zadovoljne. Krajnje je vreme da se vi odlučite za promenu zaposlenja.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2