DNEVNI  HOROSKOP za 20. mart:Ovan  u obavezama,Bika ocekuje USPEH,a Ribu TESKA ODLUKA!

DNEVNI HOROSKOP za 20. mart:Ovan u obavezama,Bika ocekuje USPEH,a Ribu TESKA ODLUKA!

18. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Jedan od onih dana kada ne znate kud cete pre i sta cete pre da uradite.Posla imate vise nego ikada,partner je zeljan vase paznje i  ljubavi a vi ste rastrzani na stotinu strana i jedva cekate da padne noc  i da se posteno naspavate jer je vas tempo trenutno uzasan.

 

BIK

Danas vas na poslu ocekuje uspeh i velika finansijska dobit i to je trenutno ono sto vam je najvaznije tako da se ne nervirate previse zbog toga sto je ljubav i danas u pozadini,pa i danas za  nju nemate vremena.

 

BLIZANCI

Vi se uvek brinete zbog necega.Kada je stanje na polju  novca i posla kako treba onda imate problem na polju emocija,i obratno.Ne secate se kada je poslednji put sve bilo onako kako ste zeleli i zamisljali.

 

RAK

Dobar i izuzetno povoljan dan za ljubavnu romansu.Nemojte ni slucajno dozvoliti da  danas ne iskoristite sve sjajne prilike koje vam se pruzaju i da ne uzivate sa partnerom do kojeg vam je vise nego stalo!

 

LAV

Danas cete biti veseli i raspolozeni i necete nikome dozvoliti da vam skine osmeh sa lica.Dakle,nemate nikakvog razloga za brigu jer se danas ostvaruju neki vasi snovi i ciljevi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3