DNEVNI HOROSKOP za  18.mart:  Ribama  stize nova ljubav, Ovan se kaje…

DNEVNI HOROSKOP za 18.mart: Ribama stize nova ljubav, Ovan se kaje…

16. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Moguce je da ce vas danas muciti neke stvari koje su vezane za poslovnu priliku koju ste odbili i da cete danas shvatiti da ste pogresili i da ste zapravo mogli mnogo toga ostvariti na polju ambicija da ste tada na to pristali.

 

BIK

Moze se reci da ste poceli da izbegavate neke  stvari koje se ticu vasih obaveza u porodicnom domu i da se pravdate time sto ste previse umorni od vaseg pravog posla ali imajte na umu da pravi covek mora da bude uspesan na svim poljima.

 

BLIZANAC

Iako nemate preteranog razloga,vi ste danas veoma nervozni i sve vam smeta toliko da imate  potrebu da odete na kraj sveta,da cutite i da se nikome i nikada ne obracate jer danas nikome ne verujete.

 

 

RAK

Navikli ste  da imate  stotinu obaveza i vama je bas cudno kada naidje dan za odmor jer vi prosto ne znate kako tada da se ponasate jer nikako niste jedna staticna osoba i imate potrebu da uvek budete u pokretu.

 

LAV

Danas bi ste mogli dobiti poziv od jedne osobe o kojoj dosta mislite u poslednje  vreme.Istina  je da  ni ona nije ravnodusna prema vama tako da je skoro pa izvesno da ce vas ona danas pozvati na jedan lep sastanak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3