DNEVNI   HOROSKOP ZA 18.APRIL:Ribe, danas pazite sta pricate da nekom ne bi ste SLOMILI SRCE!

DNEVNI HOROSKOP ZA 18.APRIL:Ribe, danas pazite sta pricate da nekom ne bi ste SLOMILI SRCE!

15. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Vi ste danas  pomalo konfuzni i zapravo ni sami ne znate sta zelite.I zato,ako vec imate problem na ljubavnom planu za vas bi najbolje bilo da popricate sa nekim za koga znate da ce vas razumeti i kome iskreno i od srca verujete jer ce vam nakon toga  biti lakse.

 

BIK

Imacete danas poslovni problem i cinice vam se da ma koliko truda da ulozili zapravo nikada necete uspeti da ga resite pa cete na neki nacin  cak i biti u strahu za svoj posao.Nemojte biti ponosni i zamolite nekog za pomoc.

 

BLIZANCI

Vi ste i dalje pod stresom a razlog za to je vase zdravlje zbog kojeg ste spreceni da radite.Prosto ne mozete ni da zamislite da tako ostane i ubuduce jer ste vi neko ko jednostavno uvek mora da  bude u pokretu.

 

RAK

Poceli ste da razmisljate o tome da se javite jednoj osobi sa kojom ste nekada davno bili u ljubavnoj romansi.I dalje vam je jako stalo do nje tako da ste  sada izgleda spremni da se  borite da ponovo osvojite njeno srce.

 

LAV

DA bi ste bili srecni vi pre svega morate da ugusite vas ponos koji vam pravi najvise problema.To je ono sto je kod vas najveci problem jer dok drugi ljudi pokusavaju na neke druge nacine da se izbore sa problemima vi najvise mislite o tome da li cete morati da pogazite svoj ponos.

 

DEVICA

Poceli ste da razmisljate o tome da  ugodite jednoj osobi koja vam je draga i da pocnete da se druzite sa njom tek da bi ste joj se priblizili i bar pokusali da osvojite njeno srce ali vi cak i ne slutite da je njeno srce uveliko osvojeno ali da se nazalost ne radi o vama.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3