DNEVNI   HOROSKOP ZA 17.APRIL:Lav   u raspravi, Ovan donosi vazne odluke,Bik resava probleme…

DNEVNI HOROSKOP ZA 17.APRIL:Lav u raspravi, Ovan donosi vazne odluke,Bik resava probleme…

14. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Ovo je dan kada cete biti prinudjeni da donesete neke vazne odluke.Nemojte pokusavati da to odlozite jer ono sto morate   uradite jer ce svako odlaganje samo da vam oteza i onako ne bas laku i jednostavnu ljubavnu situaciju.

 

BIK

Vi cete se danas okrenuti poslu i potrudicete se da resite sve  one aktuelne probleme koje niko drugi nece    ni da pipne.Vi jednostavno ne mozete  biti toliko neodgovorni i dacete sve od sebe da resite  ono sto  je do vas.

 

BLIZANCI

Danas se bolje osecate  i konacno vise niste pod stresom pod kojim ste   bili prethodnih dana.Shvatili ste da neke odluke i neke stvari ne mozete promeniti i zato ste resili da se zbog njih vise ne nervirate.

 

RAK

Konacno jedan dan  kada cete moci da se odmorite  i od posla i od ljudi koji od vas u poslednje  vreme samo traze neku pomoc a kada je ona vama potrebna nigde  nikoga nema. Ako ikako mozete,otputujte negde i danas se posvetite sebi.

 

LAV

Vi imate problem sa osobom koja sa vama radi i zapravo niste ni sami svesni sta je uzrok tog problema ali je cinjenica da ste napravili veoma konfuznu radnu atmosferu u kojoj se niko ne oseca prijatno i u kojoj je tada nemoguce raditi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3