Dnevni horoskop za 14. APRIL: Devici ce jedna osoba ”UKRASTI SRCE”!

Dnevni horoskop za 14. APRIL: Devici ce jedna osoba ”UKRASTI SRCE”!

13. travnja 2020 Off By PLEOMAX23

OVAN

Dragi ovnovi, naravno da ste vi zabrinuti zbog desavanja u vasem zivotu, ali vi zaista mozete da se izborite sa svim problemima koji vas muce. Vi ste vec mnogo puta do sada pokazali i dokazali da ste od svega jaci i ako se malo potrudite onda ce se situacija svim planovima vaseg zivota promeniti na bolje.

BIK

Dragi bikovi, vama ce se uskoro pruziti jedna veoma lepa prilika i to prilika da zapocnete vezu sa jednom osobom o kojoj ste jos u proslosti imali najlepse moguce misljenje. Upravo ce vam ta osoba tokom narednog perioda sa nekim postupcima jasno staviti do znanja da joj se dopadate.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vi u poslednje vreme imate i previse slobodnog vremena, a vi to vreme bas i ne koristite na pravi nacin. Vi nikako da se odvazite i vi nikako da pokusate resiti probleme koje imate u zivotu. Vi kao da smatrate da ce se oni resiti sami od sebe.

RAK

Dragi rakovi, vi zaista trebate poraditi na komunikaciji sa voljenom osobom ako zelite da izbegnete probleme na planu ljubavi vaseg zivota. Nazalost, na planu vase veze ne postoji dovoljno spremnosti na kompromis, a zbog toga se vasa veza ne krece u pravom smeru.

LAV

Dragi lavovi, pred vama je zaista jako tezak dan tokom kojeg vam bas i nece biti lako. Jako veliki broj problema vas ocekuje danas, a vama nece biti lako da resite sve te probleme. Ipak, vi trebate biti koliko god je to moguce smireni, jer sa nervozom samo sebi mozete stvoriti jos vece probleme.

DEVICA

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

Drage device, naredni period ce vam biti jako interesantan i to zbog desavanja na planu ljubavi vaseg zivota. Upravo cete vi tokom narednog perioda upoznati jednu osobu koja ce vam prosto ”ukrasti srce”. A vama ce se vremenom pruziti prilika za ljubavni pocetak sa tom osobom.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2