DNEVNI   HOROSKOP ZA 14.APRIL: Bik DIZE RUKE OD LJUBAVI,Blizanci nalaze  vremena za partnera…

DNEVNI HOROSKOP ZA 14.APRIL: Bik DIZE RUKE OD LJUBAVI,Blizanci nalaze vremena za partnera…

11. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

Spremni ste za velike poslovne  stvari i reseni ste da ne dozvolite da vas bilo ko omete u tome,ali je cinjenica da vasi saradnici bas i ne mogu tako lako da podnesu vas uspeh.Najgora ljudska mana je zavist,od nje sve pocinje.

 

BIK

Probajte danas da dignete ruke od nekih stvari za koje ste do sada shvatili da ne vrede i da se za njih samo uzalud borite.To ce vam itekako prijati,a pri tome cete konacno imati vise  vremena za ljude koji su vam bitni ali i za sebe.

 

BLIZANCI

Ovo je itekako povoljan dan za ostvarivanje vasih  emotivnih planova tako da bi bilo veoma pametno kada  bi ste mogli da se odmorite od posla i da se posvetite osobi  u cijem se  vlasnistvu nalazi vase srce.Vama ce to itekako prijati.

 

RAK

Danas ce vam se pruziti prilika da usrecite nekoga i da nekom pomognete oko necega sto mu je veoma vazno.Ucinite dobro delo,kao i uvek do sada,cak i ako je rec o osobi koja vas je u zivotu mnogo povredila,i nemojte prljati svoju dusu losim (ne)delima.

 

LAV

Ovo je pravo  vreme za resavanje svih vasih emotivnih dilema.Dakle ako se u poslednje vreme pitate da li vam   vredi borba za srce jedne osobe u znaku Bika,danas cete i sami shvatiti da ljubav u kojoj voli samo jedno zapravo i nije prava ljubav  i nece vam biti previse zao zbog toga.

 

DEVICA

Pokusajte danas da  razgovarate sa vasim kolegama i da na najbolji nacin donesete zajednicko resenje povodom svih problema koji vas  opterecuju jer medj kolegama zapravo itekako imate i prave prijatelje.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3