DNEVNI HOROSKOP ZA 12.APRIL:Ovnovi,vreme je za VELIKO POMIRENJE!

DNEVNI HOROSKOP ZA 12.APRIL:Ovnovi,vreme je za VELIKO POMIRENJE!

9. April 2018 Aus Von Luca

OVAN

Ako ste sa  nekim u svadji danas je pravo vreme da se vas odnos popravi,tako da ako ste vi krivi i ako ste slucajno ili namerno nekog povredili  priznajte to iskreno i trazite oprostaj od te osobe.Ako su vas povredili,a stalo vam je,oprostite.

 

BIK

Spremni ste  na velike stvari i velike promene u vasem zivotu.Odnosno,spremni ste da vam se desi nesto sto bi moglo da vas zivot promeni iz korena i vrlo je moguce da ce upravo tako i biti.Vi ste danas neko ko svim srcem uziva u izazovima koje mu zivot nudi.

 

BLIZANCI

Iako to vama bas i nije svojstveno danas imate potrebu za svadjama i to iz razloga sto ste jednostavno pod stresom i sto vam sve smeta.Imajte na  umu da ovakvo ponasanje ne vodi nicemu dobrom i da tako povredjujete ljude do kojih vam je stalo.

 

RAK

Vi ste danas neko  ko zna kako  da ostvari svoje poslovne zamisli i ko se ne plasi da rizikuje i to ce se ispostaviti kao pametna odluka bas iz razloga sto ce vam poci za rukom da ostvarite ono do cega vam je stalo.

 

LAV

Moguci su danas nesporazumi sa vasim saradnicima i to samo zato sto se ne slazete oko nekih vama itekako bitnih stvari.Morate da pronadjete neki kompromis inace ce sve sto ste do sada uradili pasti u vodu.

 

DEVICA

Izvesno je da cete danas imati problema na emotivnom polju ali su male sanse da ce vam to tesko pasti.Jednostavno ste svesni cinjenice da vas partner voli i da su svadje sastavni deo svakog ljubavnog odnosa.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3