DNEVNI  HOROSKOP za 10.april:Riba u emotivnoj sumnji,Skorpija RAZOCARANA!

DNEVNI HOROSKOP za 10.april:Riba u emotivnoj sumnji,Skorpija RAZOCARANA!

7. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Danas  imate velike planove ali morate da se pomirite sa tim da mnoge od njih ne samo da necete ostvariti danas vec mozda necete nikada u svom zivotu.Moguce je da ste razocarani zbog   necega pa na ovaj nacin zelite da preusmerite misli.

 

BIK

Mnogi Bikovi danas planiraj da se odmore od svega ali to nece biti tako jednostavno kao sto vi zamisljate.Najbolje bi bilo kada bi ste mogli da uzmete slobodan dan i da se posvetite sebi,dakle samo vi,tisina i samoca jer je to ono sto vam je sad potrebno.

 

BLIZANCI

Za razliku od drugih znakova vi ste neko ko retko kada ide  u nesto srcem,pre nego sto dobro razmisli o tome sta  njegova odluka nosi i kakve  mogu  biti posledice svega toga.Bas iz tog razloga cete danas doneti najbolju mogucu odluku jer cete slusati svoj razum pa tek onda svoje srce.

 

RAK

Zvezde za vas danas imaju velike planove i ticu se promena na vasem ljubavnom planu tako da vama danas samo ostaje da se prepustite i da uzivate u svemu onome lepom sto ce vam se danas definitivno desiti.

 

LAV

Osobe u znaku Lava su  neko ko jednostavno  ume da se snadje u svakoj situaciji pa ce tako biti i danas kada ce se iz cista mira pojaviti ne bas mali problem na radnom mestu ali vi cete kao i uvek ostati pribrani i pokusacete da ovo resite na najbolji moguci nacin.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3