Devica prijatelj do groba , koji vise vole gorku istinu od bilo kakve slatke lazi.

Devica prijatelj do groba , koji vise vole gorku istinu od bilo kakve slatke lazi.

27. Aprila 2022 Off By Luca

 OVE OSOBE SU PRAVI PRIJATELJI, VERNI DO GROBA

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom su veoma odane osobe. Koje pre svega u svakom mogućem momentu će biti tu za ljude koji su njoj bitni. Nikada, ali nikada nemojte sumnjati u njih. Ove osobe su veoma oprezne i one neće pustit svakoga u svoj život. Ali kada puste nekoga na bilo koji način, biće tu za njega.

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Jednostavno prijatelji su kakvi se samo mogu poželeti. Device nikada ali nikada ni zbog čega na sveti ne bi mogle da izdaju svoje prijatelje. Ukoliko se desi da im odate bilo koju tajnu, jednostavno to je nešto što će odneti zajedno sa njima u grob. Ne postoji šansa da vas ikada izda, ali zaista ne postoji. Nikada nećete od njih doživeti bilo kakvu neprijatnost. To je ono što je najbitnije, jer vas nikada neće dovesti u bilo kakvu situaciju koja će biti loša.

procitaj:

TOKOM NAREDNIH DANA: Ovim znacima će se ISPLATITI DOBROTA!

I KADA SE DESI DA UPADNETE U NEKU LOŠU SITUACIJU I SVIM VAM OKRENU LEĐA, OVE OSOBE ĆE SIGURNO OSTATI UZ VAS

Jednostavno osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku su u+osobe koje zaista imaju težinu. Ove osobe su te koje će sigurno biti uz vas i kada vas svi napuste. To je ono što je sigurno, nikada ali nikada nemojte sebe dovoditi u situaciju da prokockate ove osobe. To je ono što je sigurno, jednostavno nemojte nikada biti u takvim situacijama da pokušate da ih prokockate. Jer sa njima se nećete moći kockati. Posle prve greške to je ono što će biti. Jednostavno nikada se neće vratiti osobama koje su napravile grešku bilo kakvu. Nikada nemojte sumnjati u njih, jer to je ono što će ih i najviše pogoditi. To je ono što nikada nećete uspeti na bilo koji način da povratite kod njih. Divne su ovo osobe.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2