Devica ostavi kada je PREVARIS,Rak prasta, a evo ko vraca istom merom!

Devica ostavi kada je PREVARIS,Rak prasta, a evo ko vraca istom merom!

1. Maja 2018 Off By Luca

OVAN

 

Ovan je kao neko ko ima veliku dusu  cesto neko ko oprasta ali se ovo ne odnosi na ljubav u slucaju prevare.Ako Ovna slazes ili  ga na neki drugi nacin povredis mozes se nadati njegovom oprostaju ali  nikada ako si ga prevario.

 

BIK

Ako prevaris osobu rodjenu u ovom znaku mozes da ocekujes da ce te ostaviti iste sekunde.Bik kraj sebe ne trpi lose ljude i on se zapravo grozi takvih osoba,tako da ako ga samo slazes smatraj da si ga zauvek izgubio.

 

BLIZANAC

Za razliku od ostalih znakova,Blizanac je  neko ko  ne samo da ce oprostiti vec ce se prvo zapitati da li je on mozda kriv za  nesto.Ako dodje do toga da shvati da je on zapostavio partnera krivice sebe za ovo,a ako ne  oprostice ali ce nastaviti dalje sam.

 

RAK

Nema osobe koja ima bolju dusu od osobe rodjene u znaku Raka i ako je prevaris a sa njom si u braku,onda ce ova osoba da oprosti  i da da sve od sebe da sacuva svoj brak jer je za njega dom svetinja.

 

LAV

Ovo je znak koji ce u velikom broju slucajeva da ti oprosti ali samo zato da bi ti vratio istom merom.Karakter Lava je toliko snazan i ponosan da on cak nece ni razmisljati o tome da prevari ali isto tako ni da oprosti.

 

DEVICA

Pripadnici ovog znaka su nezni i divni i daju sve od sebe za pravu ljubav.Ali ako ovu osobu slazes nemoj ni da pomislis da ce ti oprostiti jer ona to jednostavno ne radi,a za prevaru je u stanju i da te izbrise iz zivota.

 

VAGA

Osoba rodenja u ovom znaku ce ti oprostiti ako shvati da si vredan toga.

Dakle,ako ucinis neveru i onda Vagi dokazes da se iskreno kajes mozes da ocekujes njen oprostaj ali ce od tada  mnogo manje da ti veruje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2