Devica je osoba  koja nikom ne zeli nista lose , svima je tu da pomogne ako moze.

Devica je osoba koja nikom ne zeli nista lose , svima je tu da pomogne ako moze.

22. siječnja 2022 Off By Luca

DEVICA

 

Ovo je znak koji ima veliko srce. Znak koji je svima tu i sivma zeli da pomogne i svima da se nadje. U to nema nimalo sumnje.
Kada pricamo o karakteru jedne device moramo pre svega da kazemo da je ovo neko ko ce vas voleti.
Da je ovo neko ko ce vam biti odan i ko nikome na svetu ne zeli nista lose.
Ono sto je cinjenica jeste da je devici ljubav vrlo vazna. Ona zeli nekog ko ce je voleti i nekog na koga ce moci da se osloni. U to nema nimalo sumnje.
Svi misle da je ovaj znak miran ali on samo ne zeli da se istice.
Devica je inace neko ko ne prica puno ali sve sto kaze, kaze odmereno i sa stilom.
Devica je tipicni primer nekog ko ima veliko srce i ko je prosto osobva koja ima potrebu da svima pomogne, da se svima nadje i da svakog razume.
Ono sto moramo da dodamo jeste da je ovo osoba koja zeli emociju. Ona ne moze da zamisli svoj zivot  bez ljubavi i osoba je koja  jedino zeli da   oseti da je voljena.    Ona uziva u   tome da ljubav poklanja na svakom koraku.
 Kada pricamo o devici moramo da kazemo da je ovo  znak kojem je vrlo vazno da kraj sebe ima ljude na  koje  moze da se osloni i da im verue.
 Jako je vazno da  kazemo da je ovo osoba   koja nikome na svetu ne  zeli nista lose. Ako se devici neko  zameri      ona je prosto znak  koji nece zeleti da vraca istom merom. To je osoba koja ima veliko srce  i koja nikad nikome nece pozeleti nista lose. U to nema nimalo sumnje.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2