Devica je ona osoba koju nikada necete iskrojiti po svome, to vam nece dozvoliti.

Devica je ona osoba koju nikada necete iskrojiti po svome, to vam nece dozvoliti.

24. Aprila 2022 Off By Luca

Ljubav… Kako ko je prihvati, zavisi kako ko joj se preda… Da li je on savršen za vas? Svako ga traži, ali DEVICA zna kakvog želi! Ako je devica vas znak, onda je i ljubav vaša režija. Odlične i samouverene uvek znaju šta žele u životu! Svaki potez i postupak dobro proračunski pre nego što deluju. Nikada, ali nikada ne pokušavajte da se igrate sa devicom.

Pridruži se u našu grupu ako si DEVICA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ne prodaji te joj prazne priče i ukrašene fraze, ne pada na to! Uvek sve istera na čistac i tera svoju priču. U ljubavi je jako odana i verna, ali i dosta staromodna što se tiče nekih stvari. Ona voli da je sve na svome mestu. Da muškarac potpuno dominira i bude pravo muško. Da ona pored njega može u svakom momentu da se oseti voljeno i zaštićeno. Ne voli muškarca koji će da bude povodljivi.

procitaj:

Devica ovaj znak covek moze samo da postuje hiljadu kvaliteta koje ona ima su razlog za to.

Ne pokušavaju da je menjate, te fore ne prolaze. Veoma joj je teško da nadje srodnu dušu, baš zbog ciljeva koje zacrta u ljubavi. Ali kada je nadje, to je ljubav za ceo život! Neumoran borac za pravdu i savršenu ljubav iz snova, to je devica. Ne pokušavajte povrediti devicu, pogotovo ako ste joj ljubavni partner. Ne gaziste tu minu!

Ako želite da završite vašu romansu, sedite i otvoreno popricajte sa njom. To će ceniti veoma. Ako je izdate i povrediti, vratiće vam kad tad i to na zverski način. Jer ne ostaje dužna nikome ni lošu reč, a tek pogotovo izdaju!

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2