Deluju nevino,a zapravo su VEOMA SPOSOBNI:Riba i Bik!

Deluju nevino,a zapravo su VEOMA SPOSOBNI:Riba i Bik!

1. Maja 2018 Off By Luca

RIBA

Svako ko poznaje bar jednu osobu rodjenu u ovom znaku zna koliko su one zanimljive,koliko imaju dobar smisao za  humor i koliko su zapravo sposobne.Osobe rodjene u ovom znaku deluju mirno i povuceno ali su zapravo neko ko itekako zna da se uhvati u kostac sa zivotom samo sto im to  bas i nije prioritet da se zna.

Riba je neko ko zaista zivi za svoju porodicu i ona joj je osnov svega  i nema toga sto ne bi uradla kako  bi usrecila one koje najvise voli jer su Ribe zapravo po tome poznate i sposobne.

Kada je rec o poslu boljeg radnika od Ribe tesko da cete ikada naci jer su oni  neko ko ne samo da je sposoban nego je neverovatno radan i vredan.Mnoge Ribe imaju potrebu da se  istaknu u onome sto rade pa cak i da u tome budu najbolje jer njihovi ciljevi nikada nisu mali i jednostavni.

Jedini cilj    koji  im je najpreci jeste osnivanje doma odnosno porodice a nakon toga je skoro pa isto  bitno da se ostvare na polju karijere jer ako iko ima velike planove i ambicije onda je to bez imalo sumnje osoba rodjena u znaku RIBE.

Ona deluje kao neko ko ne bi ni mrava zgazio,narodoski receno,i to zapravo jeste tako,ali je veoma vazno reci da dok ribu ne upoznas ne mozes ni da imas misljenje o njoj,jer o njoj mozes da saznas tek onoliko koliko ti ona dozvoli  i ni trunku vise.Ali nikad nemoj da sumnjas u njenu snagu i neka te ne prevari njeno milo i nezno lice.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2