DA LI ZNATE DA VEOMA NEGATIVNO UTIČE NA VAŠE ZDRAVLJE PREVELIKI NIVO POSLA, NE UZIMANJE SLOBODNOG VREMENA, KAO I RAD VIKENDOM!!!!

DA LI ZNATE DA VEOMA NEGATIVNO UTIČE NA VAŠE ZDRAVLJE PREVELIKI NIVO POSLA, NE UZIMANJE SLOBODNOG VREMENA, KAO I RAD VIKENDOM!!!!

4. ožujka 2019 Off By Jovana

Jednostavno svaki čovek ima prirodnu potrebu da se u toku jednog dana u nedelji oseća opušteno i rileksirano. Prosto ljudi u slobodnom vikendu uživaju. Koriste ga za kreativne, veoma inspirativne i opuštajuće stvari. To je vreme kada se maksimalno posvete sebi. Na taj način pripremaju se za uobičajene obaveze i tempo života. Samo tako mogu pozitivno i produktivno da reaguju. Međutim, postoje i osobe koje prosto sebi ne mogu da priušte ovo zadovoljstvo iz razloga što su prinuđeni da rade čak i vikendom, bez apsolutno i jednog slobodnog dana. A da li je ovo moguće? Da li osoba u ovom slučaju može normalno da funkcioniše? Naravno da ne!!! Na ovoj način svaka individua prosto u sebi povećava niso stresa i napetosti. Veoma brzo, pa čak i po nekada bespotrebno ulazi u konfliktne situacije. A razlog svega jeste preveliki umor, napetost i negativna energija.

Ono što stvara dodatni strest i konfuziju u glavi jeste sama činjenica da ste osuđeni na radno mesto i veoma naporan dan. Drugi oko vas uživaju, šetaju, druže se i vole. U mesto da pijete kafu i razgovarate sa vama dragim osobama, vi morate da se posvetite poslu. Prosto vi nemate iszbora. Osoba koja radi i vikendom mora da se pomiri sa tom činjenicom i da da sve od sebe. Još jedna veoma negativna pojava jeste da osoba koja ima ovoliko obaveza pored sebe ima emotivnog partnera. Tada osećate neodgovornos, pošto nemate vremena da se posvetite vašoj vezi. Tada se bude i sumnje šta vaša emotivna polovina radi u tim momentima i da li vam je verna. Vi prosto niste u mogućnosti da budete uvek tu, a da li će to iko razumeti. Da li ćete uspeti da sačuvate i očuvate vezu.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2