Da li si HRABRA i NEUSTRASIVA osoba koja se ne plasi nicega?! Da li si osoba koja moze da postane USPESNA?! Izaberi jednog ”ZMAJA” i saznaj!

Da li si HRABRA i NEUSTRASIVA osoba koja se ne plasi nicega?! Da li si osoba koja moze da postane USPESNA?! Izaberi jednog ”ZMAJA” i saznaj!

21. Aprila 2018 Off By Anđelko

Zmajevi su bica koja su uvek izazivala veliko divljenje i postovanje, zmajevi su uvek bili hrabri, neustrasivi i uvek veoma mocni…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ZMAJ A.

 

Osoba ste o kojoj druge osobe obicno ne znaju sve, obicno druge osobe ne znaju mnogo toga o vama.

To je zbog toga sto veoma retko pokazujete vase sposobnosti, veoma retko otkrivate drugim osobama sve vase velike vrline.

Osoba ste koja je veoma mudra, a to je jedna od osobina koju ”delite” sa ”zmajem”, osoba ste koja sebi ne dozvoljvava bilo kakve greske, a narucito sebi ne dozvoljvate da nekim osobama govorite vase tajne, ako smatrate da te osobe nisu dostojne toga da znaju nesto o vama.

Osoba ste koja ce sigurno uspeti u zivotu, osoba ste koja ce sigurno postati uspesna, vi cete uspeti i postati uspesni zbog toga sto znate kako treba da se ponasate i zbog toga sto znate sta je sve potrebno za uspeh.

Osoba ste koja ima samo nekoliko ”pravih prijatelja”, ali ste osoba koja zbog svoje mudrosti zna da je to dovoljno, zna da se na te osobe uvek moze osloniti, i da ce te osobe uvek biti uz vas kada je to potrebno.

Hrabrosti imate mnogo, a vasu hrabrost pokazujete kada je to potrebno.

Osoba ste koja ce sigurno postati uspesna, a vec ste mnogo uspeha ostvarili.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3